Back to homepage

Etiketë "Ballkani Perëndimor"

Turqia kritika BE-së për qasjen ndaj Ballkanit Perëndimor

Turqia kritika BE-së për qasjen ndaj Ballkanit Perëndimor

Turqia ka vënë në pikëpyetje vonesën e Bashkimit Evropian në dhënien e statusit të kandidaturës për vendet e Ballkanit, pasi blloku i dha atë status Ukrainës dhe Moldavisë në Samitin e BE-së të enjten. Në një deklaratë të Ministrisë së

Read Full Article

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...