Back to homepage

Etiketë "Banesat sociale"

U ndanë banesat sociale në Gostivar, 70% për shqiptarët

U ndanë banesat sociale në Gostivar, 70% për shqiptarët Updated

Ministri për transport dhe lidhje, Bllagoj Boçvarski, së bashku me zëvendësministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi, dje morën pjesë në ceremoninën për shpërndarjen preliminare të 70 banesave në ndërtesën e dedikuar për grupet e rrezikuara sociale në komunën e

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...