Back to homepage

Etiketë "Bangladesh"

Greqia po lufton me zjarret në Athinë. Në Bangladesh: Mbi 40 të vrarë, qindra të plagosur

Greqia po lufton me zjarret në Athinë. Në Bangladesh: Mbi 40 të vrarë, qindra të plagosur

Zjarrfikësit grekë të dielën po luftonin me një zjarr për të dytën ditë pranë dy periferive të Athinës. Mediat lokale raportuan disa dëme në shtëpi si dhe automjete, me 65 vetura zjarrfikëse dhe 283 zjarrfikës që ende operojnë në zonë.

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...