Back to homepage

Etiketë "Banka Botërore"

BB: Rritja ekonomike e Maqedonisë sivjet pritet të ngadalësohet

BB: Rritja ekonomike e Maqedonisë sivjet pritet të ngadalësohet

Rritja ekonomike e vendit në vitin 2022 pritet të ngadalësohet deri në 2,7 për qind me ç’rast BPV-ja reale deri në mes të vitit do ta rrisë nivelin para pandemisë, vlerëson Banka Botërore (BB) në Raportin e rregullt gjashtëmujor ekonomik

Read Full Article
Banka Botërore miraton një fond emergjence prej $723 milionë për Ukrainën

Banka Botërore miraton një fond emergjence prej $723 milionë për Ukrainën

Banka Botërore ka aprovuar një financim emergjent prej $723 milionësh kredi dhe grante për Ukrainën, me qëllimin e vetëm për ta ndihmuar teksa përballet me sulmin rus. Banka premtoi gjithashtu se do të përpiqej për të krijuar një tjetër $3 miliardë

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...