Back to homepage

Etiketë "Barça"

Barça siguron 30 milionë euro nga marrëveshja e fundit

Barça siguron 30 milionë euro nga marrëveshja e fundit

Barça njoftoi këtë të enjte arritjen e një marrëveshjeje sponsorizuese me TP Vision, kompaninë përgjegjëse për projektimin dhe prodhimin e produkteve Philips. Barça njoftoi këtë të enjte arritjen e një marrëveshjeje sponsorizuese me TP Vision, kompaninë përgjegjëse për projektimin dhe

Read Full Article