Back to homepage

Etiketë "Bardhyl Jashari"

Jashari për “Sloboden Peçat”: Kemi aktorë me agjenda dashakeqe që vazhdojnë të radikalizojnë grupe të ndryshme në vend

Jashari për “Sloboden Peçat”: Kemi aktorë me agjenda dashakeqe që vazhdojnë të radikalizojnë grupe të ndryshme në vend

Drejtori i Fondacionit Metamorfozis, Bardhyl Jashari, në një prononcim për “Sloboden Peçat” thotë se në Maqedoninë e Veriut kemi edukim shumë të ulët mediatik, terren pjellor për teori konspirative, mosbesim në institucione, rënie të cilësisë së gazetarisë dhe shumë burime të dezinformatave

Read Full Article