Back to homepage

Tag "Barrikadat"

Zhvillimet në veri, Qeveria: Barrikadat në veri hiqen sot, më 1 gusht

Zhvillimet në veri, Qeveria: Barrikadat në veri hiqen sot, më 1 gusht

Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm dhe shefja e UNMIK-ut Caroline Ziadeh po ndjek me shqetësim zhvillimet në veri të Kosovës. Ajo përmes një deklarate për media ka bërë thirrje për qetësi, rivendosje të lirisë së lëvizjes dhe shmangie të

Read Full Article