Back to homepage

Tag "Bashkim Hasani"

Zv.ministri <strong>Hasani</strong>: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Zv.ministri Hasani: Në këtë kohë pasigurie dhe krize, NATO po tregon unitet dhe vendosmëri

Мodernizimi, është prioritet për mbrojtjen, gjë që mund të shihet përmes rritjes së qëndrueshme të buxhetit të mbrojtjes dhe përdorimit të duhur të tij – këtë vit më shumë se 30 për qind e buxhetit të mbrojtjes është dedikuar për

Read Full Article
Intervistë me zv.ministrin e mbrojtjes, Bashkim Hasani: Мodernizimi, prioritet për mbrojtjen!

Intervistë me zv.ministrin e mbrojtjes, Bashkim Hasani: Мodernizimi, prioritet për mbrojtjen!

Zëvendësministri i mbrojtjes, Bashkim Hasani në intervistën ekskluzive për rrjetin më të madh të mediave online në gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut, Flaka Media Group, jep detale të rëndësishme për funksionimin e Ministrisë së Mbrojtjes. Hasani flet për përparësitë

Read Full Article
Mbledhja në BDI-së në Gostivar. Prononcohen  Bejta e Hasani

Mbledhja në BDI-së në Gostivar. Prononcohen Bejta e Hasani

Në zyrat e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Gostivar, sonte është mbajtur mbledhja e thirrur nga kryetari Valdet Xhaferi në përbërje të zgjeruar, njofton Flaka. Në mbledhje kanë marrë pjesë edhe anëtarët e kryesisë Nevzat Bejta e Talat

Read Full Article
BDI, ‘Grupi i Zjarrit’ me Plan B. Nga interpelanca e ministrave e deri tek partia e re politike!

BDI, ‘Grupi i Zjarrit’ me Plan B. Nga interpelanca e ministrave e deri tek partia e re politike!

Nuk jemi kundër Ahmetit, qëllimi është ta shpëtojmë BDI dhe Ahmetin që lideri të mos e përjetoj fatin e Arben Xhaferit dhe Meduh Thaçit, respektivisht me partinë udhëheq Artan Grubi, ndërsa Ahmeti është vetëm kryetar formal, thonë të pakënaqurit në

Read Full Article
Kërkesë publike drejtuar liderit Ahmeti nga i ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit”

Kërkesë publike drejtuar liderit Ahmeti nga i ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit”

I ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit” nëpërmjet një komunikate të nënshkruar nga disa funksionarë kanë ngritur zërin duke kërkuar nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti që të gjejë zgjidhje për ruajtjen e unitetit partiak. Konstatojnë se: -Në BDI gati per dy

Read Full Article