Back to homepage

Etiketë "Bashkimi Evropian"

​Hyn në fuqi sot plani i BE-së për emergjencën e gazit

​Hyn në fuqi sot plani i BE-së për emergjencën e gazit

Plani i emergjencës së Bashkimit Evropian për t’i paraprirë ndërprerjes së mundshme të furnizimeve me gazin rus hyn në fuqi sot. Në bazë të planit, vendet anëtare të bllokut angazhohen që nga 1 gushti deri m 31 mars të vitit

Read Full Article
Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia përcjellë porosinë: Menjëherë negociatat me Tiranën e Shkupin

Italia mbështet çeljen e menjëhershme të negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Konfirmimi erdhi nga Kryeministri Mario Draghi gjatë fjalës së tij para Parlamentit Europian. “Integrimi i plotë i vendeve që manifestojnë aspirata nuk paraqet kërcënim për stabilitetin e

Read Full Article