Back to homepage

Etiketë "BBC"

Putini është futur në cep dhe tani është më i rrezikshëm

Putini është futur në cep dhe tani është më i rrezikshëm

Frank Gardner – BBC Presidenti rus Vladimir Putin tani është future në cep dhe kjo është e rrezikshme. Ky pushtim i planifikuar prej kohësh ndaj fqinjit të tij nuk po shkon sipas parashikimeve të tij, megjithëse forcat e tij po bëjnë

Read Full Article