Back to homepage

Etiketë "BDI – Gostivar"

BDI – Gostivar, mësimdhënësit e shkollave fillore të marrin sa më shpejt pagat e tyre

BDI – Gostivar, mësimdhënësit e shkollave fillore të marrin sa më shpejt pagat e tyre

“Pas reagimit të degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, për mosmarrjen e pagave të mësimdhënësve për muajin nëntor, nga administrata e komunës së Gostivarit e pranuan këtë rast dhe Aslian Snopçe përgjegjëse e Arsimit deklaroi që

Read Full Article