Back to homepage

Etiketë "Bear Sanctury Belitsa"

Ngjarje e pazakont, arushi Iva “shpëtoi” nga Maqedonia, falë Fondacionit Brigitte Bardot

Ngjarje e pazakont, arushi Iva “shpëtoi” nga Maqedonia, falë Fondacionit Brigitte Bardot

Fondacioni ndërkombëtar Brigitte Bardot ne seli qendrore në Paris të Francës, ka nxitur dhe realizuar një aksion humanitar në shpëtimin e jetës, respektivisht intervenimit për shërimin e Ivës, një kafshe të egër që i ishte dhuruar një pronari fizik në

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...