Back to homepage

Tag "Behtel & Enka"

Marrëveshja me ”Behtel & Enka” do të tregohet  deputetëve me certifikata sigurie

Marrëveshja me ”Behtel & Enka” do të tregohet deputetëve me certifikata sigurie

Letra e Kryeministrit Dimitar Kovaçevski ku pajtohet që Marrëveshja për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D t`u prezantohet deputetëve që posedojnë certifikatë sigurie ka mbërritur në Kuvend dhe koordinatorët e grupeve parlamentare tashmë janë njoftuar – ka deklaruar Kryeparlamentari Talat

Read Full Article