Back to homepage

Etiketë "Bejtullah Tahiri"

Personi në fotografi me Ali Ahmetit nuk është Ziadin Sela. Është një hero i gjallë i Kosovës!

Personi në fotografi me Ali Ahmetit nuk është Ziadin Sela. Është një hero i gjallë i Kosovës!

Gjatë ditët në rrjetet sociale është publikuar një fotografi e cila po bëhet virale dhe ku pretendohej që ulur në tavolinë janë parë lideri i BDI, Ali Ahmeti, lideri i ASH, Ziadin Sela dhe një person i tretë që nuk

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...