Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Belgjika"

Belgjika dhe Suedia do të dërgojnë armë në Ukrainë

Belgjika dhe Suedia do të dërgojnë armë në Ukrainë

Belgjika do të dërgojë armë në Ukrainë. Kjo u bë e ditur nga Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky i cili tha se Belgjika do të dërgojë armë në Ukrainë, 3000 mitraloz dhe 200 granatahedhës antitank. “Ishte bukur të mësoja se

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare