Back to homepage

Tag "Benzina"

Rritet për gjysmë denari çmimi i benzinës, dizeli nuk ndryshon

Rritet për gjysmë denari çmimi i benzinës, dizeli nuk ndryshon

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,56 % në raport me vendimin e datës 14.2.2022. Në periudhën

Read Full Article
Nga mesnata rriten çmimet e derivateve të naftës

Nga mesnata rriten çmimet e derivateve të naftës

 Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, EUROSUPER BS-98 dhe të Vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) rriten për dy denarë, ndërsa të EURODIZELIT (D-E V) për 1,50 denarë për litër, kumtoi Komisioni rregullator për energjitikë. EUROSUPER BS-95 nga

Read Full Article