Back to homepage

Etiketë "Berat Buzhala"

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret?

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret? Updated

Pse Ali Ahmeti eshte lideri i vetem i sigurte nder shqiptaret? Shkruan Berat Buzhala Prej krejt politikaneve shqiptare, qe per momentin kane pozita te nalta shteterore ne Shqiperi, Kosove, Mal te Zi dhe Maqedoni, qiky Berat Buzhala notat maksimale ia

Read Full Article