Back to homepage

Etiketë "Bërnjaku"

Jarinja e Bërnjaku vazhdojnë të jenë të bllokuara

Jarinja e Bërnjaku vazhdojnë të jenë të bllokuara

Policia e Kosovës, sipas detyrës zyrtare dhe autorizimeve ligjore, po vazhdon angazhimet e saj në ofrimin e sigurisë, ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike, zbatimin e vendimeve të institucioneve të Republikës së Kosovës, si dhe ndërmarrjen e masave policore konform

Read Full Article