Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Bërns"

Shekerinska dhe Bërns sot nënshkruajnë marrëveshje për ligjet Lejhi

Shekerinska dhe Bërns sot nënshkruajnë marrëveshje për ligjet Lejhi

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska dhe ambasadorja e SHBA-së Kejt Mari Bërns sot do të nënshkruajnë marrëveshje mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së, me të cilën përkrahet respektimi i të drejtave të njeriut gjatë veprimit në zonat e sigurisë. Marrëveshja

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare