Back to homepage

Etiketë "Besa"

Sondazhi i IPIS: BDI 2 me 1 kundrejt të gjitha partive të tjera shqiptare

Sondazhi i IPIS: BDI 2 me 1 kundrejt të gjitha partive të tjera shqiptare

Nga Instituti për Hulumtime Politike në Shkup (IPIS) gjatë ditës së sotme kanë publikuar një sondazh për qëndrimet e qytetarëve dhe mbështetjen e tyre ndaj partive politike dhe politikanëve, si dhe për çështje të caktuara aktuale. Sipas rezultateve të sondazhit,

Read Full Article
Hoxha: Shteti të shkoj në zgjedhje të parakohshme ndërsa BDI-ja në opozitë

Hoxha: Shteti të shkoj në zgjedhje të parakohshme ndërsa BDI-ja në opozitë

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Arianit Hoxha deklaroi sot se procesi i regjistrimit duhet të mbetet vetëm proces statistikor dhe se të drejtat e bashkësive etnike, konkretisht të shqiptarëve të burojnë nga numri i përgjithshëm i banorëve dhe jo

Read Full Article