Back to homepage

Etiketë "BFI"

Me Jonuza e Domuza nuk ndryshon asgjë në BFI, edhe po të ikë Shaqiri!

Me Jonuza e Domuza nuk ndryshon asgjë në BFI, edhe po të ikë Shaqiri!

Shkruan: Driton ZENKU “Shkoi Jonuzi erdh Domuzi” vendosa ta quaj shkrimin e para disa muajve derisa komentoja 2 vjetorin e qeverisjes së Shaqir Fetahu me Bashkësinë Fetare Islame – BFI. Shkrimi vuri theksin tek reformat e premtuara nga kreu aktual

Read Full Article
BFI në heshtje para stuhisë. Reisi i ka mbushur 64 vjeç, i plotëson kushtet për pensionim!

BFI në heshtje para stuhisë. Reisi i ka mbushur 64 vjeç, i plotëson kushtet për pensionim!

Shkrun Serjozha Nedelkoski, gazetar Reisi z. Shaqir Fetahu, sipas informacioneve jozyrtare, edhe lajmet e foto albumeve në vazhdimsi vet i shkruan dhe vet i publikon në rjetet sociale me anë të të cilave bën  përpjekjet e fundit të një adolishenti

Read Full Article
Shkarkime masive në BFI. Shaqiri “pastron” puçistët

Shkarkime masive në BFI. Shaqiri “pastron” puçistët

Kreu i BFU Shaqir Fetahu të dielën pas mesnate ka shkarkuar pesë anëtarë të Rijasetit dhe atë Ibrahim Idrizi – drejtor i Medresesë “Isa Beu”, Mustafa Dauti – drejtor për komunikim me jashtëJusuf Zimeri – drejtor i Sektorit për Çështje

Read Full Article
Kush është personi që akuzon Shaqir Fetahun  për zullum në Bashkësinë Fetare?

Kush është personi që akuzon Shaqir Fetahun për zullum në Bashkësinë Fetare?

Të jeshë bashkëpunëtorë i Shaqir Fetait do të thotë të jeshë i gatshëm që ta hashë thikën pas shpine në çdo çast kur të vlerësojë Shaqir Fetai se tash e tutje nuk i duhesh më as si prezervativ! Të bashkëpunoshë,

Read Full Article
Për një Çift, shpenzimi i udhëtimit për në Haxh  këtë vit do të kushton 13.100 euro!

Për një Çift, shpenzimi i udhëtimit për në Haxh këtë vit do të kushton 13.100 euro!

Bashkësia Fetare Islame bëri të ditur se çmimi për një arazhman për Haxhin 1444/2023 është 6.550 euro. Për një çift të besimit Islam shpenzimi i udhëtimit dhe qëndrimit atje do të kushton 13.100 euro, pa përfshi paratë që do t’i

Read Full Article