Back to homepage

Etiketë "Bisedime"

Ukraina dhe Rusia konsultime rreth vendit dhe kohës së bisedimeve

Ukraina dhe Rusia konsultime rreth vendit dhe kohës së bisedimeve

Zëdhënësi i presidentit ukrainas Volodymyr Zelenskyy tha se Ukraina dhe Rusia po vazhdojnë konsultimet në lidhje me vendin dhe kohën e negociatave. Zëdhënës Sergiy Nikiforov përmes një postimi në Facebook tha se vendi i tij është gjithmonë i gatshëm për

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...