Back to homepage

Etiketë "Bisera Stojçevska"

VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e ministres së Kulturës, Bisera Stojçevska

VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e ministres së Kulturës, Bisera Stojçevska Updated

VMRO-DPMNE-ja vazhdon të insistojë se deklarata e Ministres së Kulturës ishte skandaloze, prandaj kërkojnë dorëheqjen e saj, shkruan Alsat. Zëdhënësi i kësaj partie, Dimçe Arsovski, thekson se kjo është një censurë ndaj krijimtarisë dhe e njëjta bëhet në harmonizim me

Read Full Article