Back to homepage

Etiketë "Bit Pazar"

Janë konfiskuar rreth 2.000 copë lëndë piroteknike në Bit Pazar të Shkupit

Janë konfiskuar rreth 2.000 copë lëndë piroteknike në Bit Pazar të Shkupit

Policia dje ka konfiskuar afër 2.000 copa mjete prioteknike në Shkup. “Më 30 dhjetor 2021, zyrtarët policorë nga Njësia për tregti të kundërligjshme dhe njësiti policor për intervenim në SPB Shkup dhe policia nga Departamenti i Policisë Kriminale në MPB

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...