Back to homepage

Etiketë "Bitcoin"

Bitcoin është ngritur mbi 30,000 dollarë për herë të parë që nga qershori 2022

Bitcoin është ngritur mbi 30,000 dollarë për herë të parë që nga qershori 2022

Bitcoin është ngritur mbi 30,000 dollarë për herë të parë që nga qershori 2022. Kjo, pasi kriptovalutat vazhdojnë të tejkalojnë klasat e tjera kryesore të aktiveve mes pritshmërive që bankat qendrore do të ndalojnë rritjen e normës. Bitcoin tani është

Read Full Article
Bie ekstrmisht vlera e Bitcoin-it

Bie ekstrmisht vlera e Bitcoin-it

Vlera e Bitcoin-it ka vazhduar të bjerë gjatë fundjavës, duke arritur nën 34,000 dollarë në shkëmbimoren e kriptovalutave, Coinbase. Kriptovaluta më e madhe në botë për nga vlera e tregut ka rënë tani për 50%, krahasuar me kulmin e saj

Read Full Article
Ukraina ka marrë miliona dollarë në bitcoin

Ukraina ka marrë miliona dollarë në bitcoin

Analistët që gjurmojnë kriptovalutat thonë se donatorët anonimë i kanë paguar Ukrainës të paktën 9 milionë dollarë në bitcoin për të ndihmuar në mbrojtjen kundër pushtimit rus.  Studiuesit thonë se qeveria ukrainase, OJQ-të dhe grupet e vullnetarëve kanë mbledhur para

Read Full Article