Back to homepage

Etiketë "Bjellorusia"

Edhe Bjellorusia publikon listën e vendeve jo mike, mes tyre Shqipëria e Maqedonia e Veriut

Edhe Bjellorusia publikon listën e vendeve jo mike, mes tyre Shqipëria e Maqedonia e Veriut Updated

Shtetet anëtare në Bashkimin Europian dhe 12 vende të tjera, mes tyre dhe Shqipëria e Maqedonia e Veriut cilësohen si vende jo mike të Bjellorusisë, në vendimin e fundit të qeverisë. Vendimi i Këshillit të Ministrave është publikuar në Portalin

Read Full Article

28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...