Back to homepage

Etiketë "Blagoj Boçvarski"

Kursimet, ministria ua ndalon punonjësve   karikimin e trotineteve nëpër zyra

Kursimet, ministria ua ndalon punonjësve karikimin e trotineteve nëpër zyra

Ministri Blagoj Boçvarski ua ka ndaluar punonjësve të Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve të sjellin trotinetët elektrik në zyrat e tyre dhe t’i karikojnë në punë. Kjo sipas ministrit është një masë bonus për kursimin e energjisë elektrike që plotëson

Read Full Article
Boçvarski: Jemi gati për debat për ligjin për ndërtimet pa leje

Boçvarski: Jemi gati për debat për ligjin për ndërtimet pa leje

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Boçvarski sot deklaroi se është i gatshëm për debat për ligjin për përcaktimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara pa leje kudo dhe në çdo nivel dhe mbi të gjitha me deputetët. I

Read Full Article

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...