Back to homepage

Etiketë "Bllacë"

MPB: Po punohet në mënyrë intensive për zbardhjen e rastit të ryshfetit në “Bllacë”

MPB: Po punohet në mënyrë intensive për zbardhjen e rastit të ryshfetit në “Bllacë”

Zëvendësministri për Punë të Brendshme Nazim Bushi mëngjesin e sotëm konfirmoi për TV21 se është arrestuar shefi i turnit në pikëkalimin Bllacë, i cili u kap me kamerë të fshehtë duke kërkuar nga 20 euro për pasagjerët shqiptarë që hynin

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...