Back to homepage

Etiketë "Bllagoj Boçvarski"

Boçvarski: Kemi aktivitete serioze në pjesën e lidhjes së infrastrukturës rrugore me Bullgarinë

Boçvarski: Kemi aktivitete serioze në pjesën e lidhjes së infrastrukturës rrugore me Bullgarinë

“Kemi aktivitete serioze në pjesën e lidhjes së infrastrukturës rrugore me Bullgarinë dhe deri në mes të vitit 2023 do të kemi lidhje rrugore pjesërisht të zgjeruar dhe tërësisht të rindërtuar. Në pranverë fillon ndërtimi i dy pjesëve të para

Read Full Article