Back to homepage

Etiketë "Bojan Mariçiç"

Mariçiç për Arafat Muaremin: Nuk dha dorëheqje, por i kaloi mandati

Mariçiç për Arafat Muaremin: Nuk dha dorëheqje, por i kaloi mandati

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiç në konferencën e sotme për shtyp tha se Arafat Muaremi nuk dha dorëheqje por i përfundoi mandati. “Unë me sa di z.Muaremi nuk ka dhënë dorëheqje, por i kaloi mandati dhe vendosi që mos

Read Full Article