Back to homepage

Etiketë "Bojan Mariçiq"

Mariçiç: Kemi propozuar miratimin e propozim konkluzionit për mbrojtjen e gjuhës dhe identiteti maqedonas

Mariçiç: Kemi propozuar miratimin e propozim konkluzionit për mbrojtjen e gjuhës dhe identiteti maqedonas

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiç pas mbarimit të mbledhjes së grupeve partiake të punës në Klubin e Deputetëve tha kanë propozuar që Kuvendi të miratojë shtesë konkluzion që do të siguronte edhe më tepër gjuhën dhe identitetin maqedonas. “Shtesë

Read Full Article
Mariçiq: Kemi shansin për integrim europian pa kushtëzime

Mariçiq: Kemi shansin për integrim europian pa kushtëzime

Zëvendëskryeministri për Integrime Evropiane, Bojan Mariçiq, apeloi qytetarët që të pranojnë propozimin francez si opsion për fillimin e negociatave me BE-në në gjuhën maqedonase, të njohur nga i gjithë Bashkimi Evropian. “Konferenca ndërqeveritare dhe shqyrtimi janë hapat e parë të

Read Full Article
Bojan Mariçiq: Propaganda antidemokratike nuk mund të zgjasë shumë, qytetarët janë të lodhur nga narrativat destruktive

Bojan Mariçiq: Propaganda antidemokratike nuk mund të zgjasë shumë, qytetarët janë të lodhur nga narrativat destruktive

Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, në një intervistë për “Vërtetmatësin”, ka folur për efektin e dezinformatave në kontekstin e pushtimit rus të Ukrainës, si dhe për strategjitë që Republika e Maqedonisë së Veriut po ndërmerr për t’i luftuar ato.

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...