Back to homepage

Etiketë "Borrel"

Takimi me Borell, Rama zbulon çfarë biseduan

Takimi me Borell, Rama zbulon çfarë biseduan

Lufta në Ukrainë, integrimi i Shqipërisë në BE dhe plani për përballimin e krizës energjetike ishin në fokus të bisedimeve mes kryeiministrit Edi Rama me përfaqësuesin e Lartë të BE për Punët e Jashtme dhe Politikën e Sigurisë. Rama theksoi

Read Full Article