Back to homepage

Tag "Borut Pahor"

Presidenti slloven kërkesë BE për negociatat me Tiranën dhe Shkupin

Presidenti slloven kërkesë BE për negociatat me Tiranën dhe Shkupin

Presidenti slloven beson se, në dritën e luftës në Ukrainë, duhet të ndërmerren hapa të prekshëm që BE-ja të zgjerohet në Ballkanin Perëndimor sa më shpejt të jetë e mundur. Ne një letër qe i ka dërguar presidentit të Këshillit

Read Full Article