Back to homepage

Etiketë "Bruno Ceka"

Drejtuesi i Lobit Shqiptaro-Amerikan, Bruno Ceka donacion për Spitalin e Gostivarit. Valdet Xhaferi e faleminderon

Drejtuesi i Lobit Shqiptaro-Amerikan, Bruno Ceka donacion për Spitalin e Gostivarit. Valdet Xhaferi e faleminderon

Humanisti mbarëkombëtarë dhe koordinatori i Lobit Shqiptaro-Amerikan Bruno Ceka ka vizuatuar qytetin e Gostivarit, me ç’rast, ke sjellur donacion për Spitalin. Bëhet fjalë për një donacion me 200 sete me mbulesa për krevate, donacion ky më se i nevojshëm për

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...