Back to homepage

Etiketë "Bruno Shemsho"

Ndarje aspak paqësore, Ana thumbon Brunon

Ndarje aspak paqësore, Ana thumbon Brunon

Ana Gjini dhe Bruno Shemsho janë nga dyshet që dolën çift nga “Për’puthen” por që si të gjithë të tjerët as kta nuk ia dolën me sukses jashtë programit duke u ndarë pas pak kohësh.  Por ndarja e tyre duket

Read Full Article