Back to homepage

Etiketë "BTD"

Testi PCR nuk është një mjet diagnostikues i rremë

Testi PCR nuk është një mjet diagnostikues i rremë

Citati i Mullis, i cili shpiku metodën PCR në vitin 1985 dhe më pas fitoi çmimin Nobel në Kimi në vitin 1993, në të vërtetë nuk është i tij. Pretendimi bazohet në një tekst të shkruar nga John Lauritsen në

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...