Back to homepage

Etiketë "Bujar Spahiu"

Myftiu i Shqipërisë i kërkon takon Papa Françeskut mbështetje për pavarësinë e Kosovës

Myftiu i Shqipërisë i kërkon takon Papa Françeskut mbështetje për pavarësinë e Kosovës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Hoxhë Bujar Spahiu, ka vizituar shtetin e Vatikanit, nga ku u prit në një audiencë të veçantë, me ftesë të Papa Françeskut. Kryetari Spahiu gjatë audiencës i kërkoi Papa Françeskut mbështetjen e shtetit të

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...