Back to homepage

Etiketë "Bujqësi"

Kriza prek edhe bujqësinë e blegtorinë! Pas çmimit të naftës, është rritur edhe ai i plehut dhe farërave

Kriza prek edhe bujqësinë e blegtorinë! Pas çmimit të naftës, është rritur edhe ai i plehut dhe farërave

Rritja e çmimit të derivateve të naftës, ka ndikuar edhe në bujqësi edhe blegtori. Ismalil Beqiri bujk nga Tetova, thotë se kostoja për të mbjellë produkte bujqësore është shumë e madhe, pasi që çmimi i naftës ka sjellë rritjen e

Read Full Article
Për 24 % janë rritur çmimet në bujqësi vetëm brenda vitit në Maqedoninë e Veriut

Për 24 % janë rritur çmimet në bujqësi vetëm brenda vitit në Maqedoninë e Veriut Updated

Në Maqedoninë e Veriut çmimi i prodhimeve bujqësore është rritur për 24.1 përqind në krahasim me marsin e vitit të kaluar, transmeton Portalb.mk. “Indeksi i çmimeve në bujqësi gjatë muajit mars të vitit 2022, krahasuar me periudhën e njëjtë nga viti

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...