Back to homepage

Etiketë "Buka"

Çmimet e bukës vazhdojnë të rriten, prodhuesit arsyetohen me krizën energjetike

Çmimet e bukës vazhdojnë të rriten, prodhuesit arsyetohen me krizën energjetike

Çmimet e reja të bukës në Maqedoni, vazhdojnë të jenë edhe më të larta. Të njejtat lëvizin pothuajse çdo ditë, ndaj ndryshime janë vërejtur edhe sot në krahasim me çmimet e djeshme që kanë qënë të vendosura nëpër shitore. Një

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...