Back to homepage

Etiketë "Buxheti"

Të hyrat e realizuara në buxhetin e 2021 janë 15.3% më shumë se në vitin 2020

Të hyrat e realizuara në buxhetin e 2021 janë 15.3% më shumë se në vitin 2020

Nga ministria theksojnë se tejkalim sa i përket planifikimit është shënuar te të hyrat nga tatimet dhe kontributet për 2% kurse deficiti është realizuar me vlerë prej 38.8 miliardë denarëve ose 5.4% nga PBB që është më i ulët se

Read Full Article
Përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022

Përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022 Updated

Në Kuvend sot përfundon debati për propozim-buxhetin për vitin 2022 dhe pritet të miratohet. Propozim-buxheti peshon 4,4 miliardë denarë. Shpenzimet e përgjithshme janë planifikuar në nivelin prej 272,4 miliardë denarë ose 35,2 për qind të BPV-së, ndërsa të hyrat e

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...