Back to homepage

Etiketë "Çair"

Prokuroria prononcohet rreth vrasjes në Çair

Prokuroria prononcohet rreth vrasjes në Çair

Prokuroria publike tha se mbrëmë prokurori publik kujdestar ka dalë në vendin e ngjarjes në Çair, ku një person ka vdekur dhe dy janë lënduar pasi janë qëlluar me armë automatike. “Prokurori publik ka lëshuar urdhër për grumbullimin dhe analizimin

Read Full Article
Çair, nis asfaltimi i rrugës Seravë

Çair, nis asfaltimi i rrugës Seravë

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu njofton se ekipet e punës kanë filluar sot me asfaltimin e rrugës Seravë bashkë me krahët e saj. Asfaltimi i kësaj rruge vije pas modernizimit të tërësishëm të infrastrukturës nëntokësore. Me asfaltimin e

Read Full Article

09
Dhj
Nga mostrat e marra nga personat e sëmurë, është vërtetuar se një numër i madh...
09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...