Back to homepage

Etiketë "CED"

Dy vullnetaret franceze në vend: Puna vullnetare ju ndihmon ta njihni më shumë veten dhe sjell shumë përfitime (VIDEO)

Dy vullnetaret franceze në vend: Puna vullnetare ju ndihmon ta njihni më shumë veten dhe sjell shumë përfitime (VIDEO)

Faustine Pommarel dhe Camille Ferrari janë dy vullnetare nga Franca të cilat para tre muajsh kanë ardhur në fshatin Tearcë, ku përmes projektit European Solidarity Corp janë vullnetare në Qendrën për Edukim dhe Zhvillim (CED). Kryesisht punojnë me fëmijët e

Read Full Article

28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...
28
Nën
Nëna e dëshmorit Xhemil Abduramani nuk mund t’i mbajë lotët “Ku qajnë motrën për vellanë,...
28
Nën
Nga Aleanca për Shqiptarët thonë se ende nuk kanë ofertë konkrete nga ekzekutivi për përfshirjen...