Back to homepage

Tag "César Azpilicueta"

Mbrojtësi spanjoll: Kur po fitonte Kosta Rika, gati më ra të fikët!

Mbrojtësi spanjoll: Kur po fitonte Kosta Rika, gati më ra të fikët!

César Azpilicueta po rikuperohet nga një goditje në shpinë dhe orët e ardhshme do të bëhet e ditur nëse do të jetë në gjendje të luajë ndeshjen ndaj Marokut. Mbrojtësi i Chesea-t dha një intervistë për “Cadena Ser”, ku foli

Read Full Article