Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Charles Michel"

Grubi pas takimit: Inkurajuese porositë e presidentit të KE-së,Charles Michel

Grubi pas takimit: Inkurajuese porositë e presidentit të KE-së,Charles Michel

“Jashtëzakonisht të rëndësishme dhe inkurajuese në seancën e sotme të Qeverisë porositë e presidentit të Këshillit të Bashkimit Europian z. Charles Michel në përkrahje të ardhmërisë europiane të vendit”, kjo është porosia nga zv.kryeministri i parë, Artan Grubi pas takimit

Read Full Article
Zv.kryeministri Grubi mirëpret në aeroport presidentin e  Këshillit të Europës, Charles Michel

Zv.kryeministri Grubi mirëpret në aeroport presidentin e Këshillit të Europës, Charles Michel

Zv.kryeministri i parë, Artan Grubi ka pritur në Aeroportin e Shkupit presidentin e Këshillit të Europës, Charles Michel i cili ka ardhur në një vizitë zyrtare dyditore në Maqedoninë e Veriut, transmton Flaka “Në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit i urova

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare