Back to homepage

Etiketë "Çmimet e produkteve"

Për një muaj në Maqedoninë e Veriut janë rritur çmimet e produkteve me pakicë për 2 përqind

Për një muaj në Maqedoninë e Veriut janë rritur çmimet e produkteve me pakicë për 2 përqind

Në Maqedoninë e Veriut brenda një muaji çmimet e jetesës janë rritur, duke theksuar çmimet e vajit dhe yndyrës që kanë shënuar rritje deri 20.2 përqind, transmeton Portalb.mk. “Indeksi i harmonizuar i çmimeve të konsumit dhe indeksi i çmimeve me pakicë

Read Full Article
Çmimet e produkteve të ngrira kanë lehtësuar vetëm pjesërisht blerjet

Çmimet e produkteve të ngrira kanë lehtësuar vetëm pjesërisht blerjet

Çmimet janë ngrirë, por qytetarët ankohen se nuk kanë parë shumë përfitim nga ajo masë. Gjatë blerjeve të produkteve ushqimore, përveç atyre bazë, çmimet e të cilave janë të ngrira për gati tre muaj, është e nevojshme të blini disa

Read Full Article

09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...