Back to homepage

Etiketë "CNN"

CNN: CIA e ndihmoi ushtrinë ukrainase ta godasë anijen “Moskva”

CNN: CIA e ndihmoi ushtrinë ukrainase ta godasë anijen “Moskva”

Shtetet e Bashkuara i dhanë Ukrainës informacione të mjaftueshëm për lëvizjet e forcave ruse të cilat rezultuan me vrasjen e disa gjeneralëve rusë nga ushtria ukrainase. Lajmi u dha nga disa burime të informuara për CNN-in të cilat deklarojnë se

Read Full Article
Ekipi i CNN vëzhgon automjete ruse që nuk funksionojnë

Ekipi i CNN vëzhgon automjete ruse që nuk funksionojnë

Një ekip i CNN në jug të Belgorodit, Rusi, pranë kufirit ukrainas ka vëzhguar automjete ruse që janë të prishura ose jo funksionale, pasi zyrtarët amerikanë dhe perëndimorë thonë se një pjesë e forcave ruse të grumbulluara në kufirin me

Read Full Article