Back to homepage

Etiketë "CoVid/19"

Kovid-19, Maqedonia në gjendje stabile

Kovid-19, Maqedonia në gjendje stabile

Lloji Omikron po përhapet jashtëzakonisht shpejt dhe deri më tani është shënuar në 77 shtete. Në Maqedoninë e Veriut ende nuk është regjistruar asnjë rast i llojit të ri dhe gjendja me koronavirus tani për tani është stabile. Edhe në

Read Full Article