Back to homepage

Etiketë "Covid"

CoVid-19, 5 viktima dhe 252 raste të reja

CoVid-19, 5 viktima dhe 252 raste të reja

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 867 teste prej të cilave 252 persona kanë rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19, dhe atë: Shkup 127, Kavadar 14, Kumanovë, Manastir dhe Ohër nga 12, Veles 10,

Read Full Article
Covid në Maqedoni, 4 297 raste të reja për vetëm tre ditë

Covid në Maqedoni, 4 297 raste të reja për vetëm tre ditë

Numri i rasteve aktive me covid në vendin tonë shënon 8 209, që është një rritje prej 1 300 rasteve për vetëm një ditë. Në 24 orët e fundit u regjistruan 1 725 raste të reja, ndërsa kishin vd ekur

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...