Back to homepage

Tag "Danella Arsvoska"

LSDM: Arsovska që në fillim të mandatit i shkakton dëm Shkupit!

LSDM: Arsovska që në fillim të mandatit i shkakton dëm Shkupit!

Kryetarja e Shkupit, Danella Arsvoska, në muajt e parë të mandatit të saj nuk bën asgjë tjetër përveç se i shkakton dëm Qytetit dhe qytetarëve, akuzon zëdhënësja e LSDM-së, Bogdanka Kuzeska. Gënjeshtrat e saj për sistemin “Bas rapid transit” janë

Read Full Article