Back to homepage

Etiketë "Dany's Cleaning Service"

Keni nevojë për pastrim ? Nis me punë Dany’s Cleaning Service

Keni nevojë për pastrim ? Nis me punë Dany’s Cleaning Service

Dany’s Cleaning Service quhet firma e re e pastrimit në Gostivar. E pajisur me teknologjinë e fundit për këtë dedikim, Dany’s Cleaning Service vihet në shërbim të klientëve për pastrim të objekteve rezidenciale dhe komerciale Kompania ofron pastrim ditor, javor,

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...